Egy pár Varilux lencse vásárlása esetén
egy másik pár szemüveglencsét
és egy 30%-os kupont
adunk ajándékba!

Miért pont Varilux lencse? A reklámfilm megtekintése:

Szeretne kényelmesen látni bármilyen távolságra? Akár a hétköznapi viselet, akár a munkahelyi passzív ülő, vagy dinamikus állómunka során optimális látáskomfortot biztosítanak az Essilor Varilux lencséi. Miért jó Önnek az 1+1 akció? Mert lehet egy tartalék szemüvege, ha bármi történik a hordott szemüvegével Mert lehetősége nyílik kipróbálni egy fényre sötétedő, vagy polarizált multifokális szemüveget kockázatmentesen Mert akár lehet egy multifokális napszemüvege egy állandó viselésű progresszív szemüveg mellé Mert végre lenne egy plusz szemüvege akár sportoláshoz, vagy speciális munkához kalibrálva Mert lehet akár két különböző stílusú, vagy színű szemüvegkerete ugyanolyan lencsékkel Mert az ajándékoknak mindig örülünk, és miért ne kaphatna valamit ajándékba tőlünk? Az akció 2017. május 31-ig tart! 

Az 1+1 akció lényege:

  • Egy pár Varilux lencse rendelése esetén egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba. A második szemüveglencsét az első szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg köteles a vásárló megrendelni. Az ajánlat keretre nem vonatkozik.

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék (amelyek esetén kérhető az ajándék második pár szemüveg):

Varilux S Design, Varilux S f-360 és Varilux S 40, Varilux E Design, Varilux E f-360, Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360, Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360, Varilux Liberty N.E., Varilux Computer 2V, Varilux Computer 3V, Varilux Road Pilot, Varilux Sunmax, valamennyi Varilux Eyezen lencse

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.

Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első pár szemüveglencsével megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):
Varilux S Design, Varilux S f-360 és Varilux S 40, Varilux E Design, Varilux E f-360, Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360, Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360, Varilux Liberty N.E., Varilux Computer 2V, Varilux Computer 3V, Varilux Road Pilot, Varilux Sunmax, Varilux Eyezen, Essilor Eyezen és gyártott lnterview lencsék, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel bírnak.

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive és Xperio, fiziológiás színnel valamint bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.

Feltételek:

A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető, megegyező törésmutatóban és réteggel (egyedül az f-360 lencsék esetén a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek). Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Például amennyiben az első pár egy Xperio, vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel. Fordítva nem. Törésmutatóban és rétegben is kérhető alacsonyabb, mint az eredeti megrendelés, de magasabb nem.